Навчальна практика з дисципліни "Вступ до спеціальності"

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З ДИСЦИПЛІНИ "ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ"

2015-10-23

Для ознайомлення майбутніх фахівців зеленого будівництва та садово-паркового господарства зі своєю спеціальністю була проведена навчальна практика з вступу до спеціальності.

Впродовж практики студенти дізнались історію створення та діяльності Лубенського лісотехнічного коледжу, розглянули його навчально-матеріальну базу. Дізнались про мету і задачі лісового, садово-паркового господарств і зеленого будівництва та значення лісу в сучасних умовах.

Було здійснено екскурсію в ДП «Лубенське ЛГ», де студенти з допомогою головного лісничого Юрія Крекотеня та провідних спеціалістів ознайомились з структурою, штатом, посадовими обов’язками працівників, розглянули кабінети, матеріальне та технічне забезпечення підприємства.

Для наглядного прикладу можливості успішної реалізації отриманих в навчальному закладі знань на практиці студенти відвідали – Лазірківський розсадник декоративних рослин «ОСОКОР». Директор розсадника Андрій Бут провів оглядову екскурсію, продемонструвавши технологію правильного догляду за рослинами, їх стрижку для надання різних геометричних форм, техніки щеплення та новітні технології з вирощування та пересадки рослин, провів майстер-класи зі стрижки дерев та щеплення рослин.

Отже крім знайомства з майбутньою професією, знання та навички, одержані з вступу до спеціальності допоможуть студентам краще опанувати інші, пов‘язані з спеціальністю навчальні дисципліни, виходячи з сучасних аспектів формування фахівців садово-паркового господарства.

Ну а як же без допомоги навчальному закладу в підтримці чистоти та належного естетичного вигляду?! На диво теплі та сонячні дні жовтня цьому сприяли як найкраще. Був настрій та завзяття і навчальну практику засвоїти, і на свіжому повітрі в дендропарку чи на території коледжу попрацювати. 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 252
Відвідувачів сьогодні: 146
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265562