В коледжі розпочався семінар для працівників кадрових служб лісового господарства

В КОЛЕДЖІ РОЗПОЧАВСЯ СЕМІНАР ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ КАДРОВИХ СЛУЖБ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА

4 квітня на базі нашого коледжу розпочався Всеукраїнський семінар для працівників, відповідальних за організацію роботи з персоналом у територіальних органах та органах безпосереднього підпорядкування Державного агентства лісових ресурсів України.

Відкрила семінар начальник Управління кадрового забезпечення, організаційної роботи та міжнародних відносин Держлісагентства України Алла Святецька, яка протягом навчального періоду буде координувати роботу заходу.

Зі вступним словом звернувся до  присутніх начальник Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Юрій Тараненко, який відзначив важливість таких навчальних семінарів, які є запорукою успішної роботи всієї лісової галузі України.

Із вітанням на офіційну частину відкриття семінару завітали також директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ) професор Петро Лакида та міський голова Лубен Олександр Грицаєнко.

Учасники заходу оглянули Лубенський лісотехнічний коледж разом із його директором Романом Сендзюком та побували на вітальному концерті від студентів.

Відповідно до затверджених навчально-профорієнтаційних курсів, семінар триватиме до 8 квітня. Нормативно-правова база, протидія корупції та застосування люстраційного законодавства, організація мобілізаційної підготовки на підприємствах галузі, зміни у пенсійному законодавстві – ось неповний перелік питань, з якими буде ознайомлено слухачів.

Крім навчання, гості щодня будуть подорожувати мальовничими куточками Полтавської області.

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 5
Відвідувачів сьогодні: 5
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252884