Лісівничі надії Лубенської весни

ЛІСІВНИЧІ НАДІЇ ЛУБЕНСЬКОЇ ВЕСНИ

На теренах Лубенського лісотехнічного коледжу відбулись дві події, які зорієнтовані на кадрове забезпечення лісової галузі України висококваліфікованими фахівцями.

До коледжу завітав директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ) професор Петро Лакида. Разом з директором коледжу, кандидатом сільськогосподарських наук,  Романом Сендзюком, вони провели зустріч з студентами-випускниками спеціальностей «Лісове господарство», «Оброблювання деревини», які сьогодні стоять перед вибором своєї майбутньої дороги – продовження навчання в університеті, або працевлаштування на виробництві і отримання вищої лісівничої освіти за заочною формою навчання. Після ґрунтовної презентації відбулась цікава дискусія між директором ННІ ЛіСПГ та студентами.

 

Не менш важлива подія у житті лісівників України, яка стартувала у цьому ж коледжі в понеділок – Всеукраїнський семінар працівників кадрової роботи територіальних органів, підприємств, установ та організацій безпосереднього підпорядкування Державного агентства лісових ресурсів України, де зібралось понад 35 кадровиків з усієї України. Вітальні слова Начальника Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства, випускника нашого університету Юрія Тараненка, директора коледжу Романа Сендзюка, мера міста Лубни Олександра Грицаєнка Начальнику управління кадрового забезпечення, організаційної роботи та міжнародних відносин Державного агентства лісових ресурсів України Алла Святецька.

 

Петро Лакида коротко інформував присутніх про можливості НУБіП України в забезпеченні лісової галузі висококваліфікованими фахівцями, особливостями вступу абітурієнтів у 2016 р. та навчання в університеті.

За матеріалами сайту НУБіП України

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 845
Відвідувачів сьогодні: 574
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252265