Науково-практична конференція у Кременчуці

2016-05-19 

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ У КРЕМЕНЧУЦІ

17 травня на базі Кременчуцького медичного коледжу імені В.І.Литвиненка зібралися студенти та викладачі англійської мови вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації Полтавської області.

На цей день тут було  заплановано проведення науково-практичної конференції на тему «Важливість вивчення професійної англійської мови». До участі в заході долучилися і найкращі студентки нашого коледжу Анжела Карпець з групи Б-21 та Алла Загорулько, яка представляла групу СПГ-31, та їх наукові керівники Олена Приступа та Вадим Кривець. Дівчата з першого курсу виявляють інтерес до вивчення англійської мови й досягли вже вагомих результатів.

Учасників конференції гостинно зустріли адміністрація та викладачі коледжу. Гості мали можливість подивитися концерт, який підготували студенти навчального закладу, члени клубу «Веселка». Потім було проведено екскурсію, під час якої юні науковці та їх наставники відвідали музей історії коледжу та ознайомилися з його навчальною базою.

Конференцію відкрила голова обласного методичного об`єднання викладачів іноземних мов ВНЗ I-II рівня акредитації області Оксана Савченко. Потім до слова були запрошені студенти, котрі робили цікаві доповіді та демонстрували інформативні презентації. Вдало виступили і юні науковці нашого коледжу Анжела Карпець та Алла Загорулько, які глибоко дослідили специфіку вивчення професійної англійської мови та надали розлогу інформацію про свій навчальний заклад і спеціальності, які вони обрали. Дівчата показали наукову обізнаність та ерудицію, продемонстрували вправне володіння словом.

Доповіді наших студентів були високо оцінені головою методичного об`єднання. Юні науковці нашого коледжу та їх наукові керівники отримали сертифікати.

Організація та проведення конференції стали можливими за підтримки Ради директорів ВНЗ I-II рівня акредитації Полтавської області й адміністрації Кременчуцького медичного коледжу імені В.І. Литвиненка.

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 164
Відвідувачів сьогодні: 75
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265491