Олімпійський урок з футболістом Андрієм Бібою

ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК З ФУТБОЛІСТОМ АНДРІЄМ БІБОЮ

Під час Всеукраїнського футбольного турніру «Кубок Андрія Біби», що проходив на стадіоні Лубенського лісотехнічного коледжу, відбулася ще одна значима подія.

 В актовому залі цього навчального закладу на Олімпійський урок зібралося майже 500 юнаків і дівчат Посульського краю. Такій зацікавленості є поважна причина. Адже в гості до школярів і студентів Лубенщини завітав багаторазовий чемпіон і володар Кубка СРСР у складі київського «Динамо», найкращий футболіст СРСР-1966, заслужений майстер спорту Андрій Біба.
Вів «Олімпійський урок» Заслужений журналіст України, Начальник відділу інформації та зав’язків з громадськістю Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, великий друг нашого коледжу Микола Моторний. Всі присутні отримали величезне задоволення від спілкування і з Андрієм Андрійовичем, і з школярами та студентами. Прозвучало з півсотні запитань (бажаючих було у десятки разів більше). З боку Андрія Біби були чіткі та фахові відповіді.
Кожний автор запитання отримував від Андрія Андрійовича спортивно-олімпійський сувенір, які нам надали в НОК України.
P.S. Організатори футбольного турніру «Кубок Андрія Біби» та Олімпійського уроку висловлюють щиросердну подяку Сергію Бубці, Олександру Яковлєву (НОК України), Федору Шпигу, Олександру Каденку (Асоціація аматорського футболу України) Михайлу Мельнику (Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України), Василю Сподаренку (газета «Сільські вісті»), Мирославу Грабовецькому (ФСТ «Україна»), Вадиму Корженку (Українське радіо).

 

 

 

 

 

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2484
Відвідувачів сьогодні: 126
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 263098