Перші справжні проекти впроваджуються у життя

 2017-02-04

ПЕРШІ СПРАВЖНІ ПРОЕКТИ ВПРОВАДЖУЮТЬСЯ У ЖИТТЯ

Відсвяткувавши випуск, вже колишні студенти Лубенського лісотехнічного коледжу, не припинили презентувати свої дипломні проекти.

Випускники спеціальності «Зелене будівництво та садово-паркове господарство» Катерина Тягній, Алла Загорулько та Антон Полторак відвідали смт Оржиця, де представили свої роботи, щодо реконструкції та озеленення території, виконані на замовлення голови селищної ради Олени Сидоренко.

В селищі є території, які потребують дбайливих рук дизайнерів. Ними виявились сквер при в’їзді та парк у самому центрі Оржиці. При проектуванні було використано цікаві архітектурні прийоми планування, заплановано створення нових дерево-чагарникових композиції, а також поновлення існуючих насаджень.

Виступ дипломантів зацікавлено слухали депутати на засіданні селищної ради, ставлячи запитання та висловлюючи свої пропозиції.

Розробки були високо оцінені слухачами. Відмічений творчий, креативний, оригінальний підхід проектувальників, а запропоновані для озеленення рослини, з асортименту розсадника декоративних рослин «Осокор» (керівник Андрій Бут), стали надійною основою для планування подальших робіт з озеленення.

Проектанти, отримавши схвальні відгуки своєї роботи, висловили подяку Олені Сидоренко за можливість презентувати свої теоретичні знання та практичні навики в дипломних проектах, завдячуючи чому одержали високі оцінки на їх захисті.

 Єлізавета Грибович, викладач спецдисциплін;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 176
Відвідувачів сьогодні: 45
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266739