Учні Зіньківського шкільного лісництва ознайомилися з коледжем та дендропарком

 2017-05-18

УЧНІ ЗІНЬКІВСЬКОГО ШКІЛЬНОГО ЛІСНИЦТВА ОЗНАЙОМИЛИСЯ З КОЛЕДЖЕМ ТА ДЕНДРОПАРКОМ

17 травня до нас завітали учні шкільного лісництва, яке працює при Опорному закладі «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 Зіньківської районної Ради Полтавської області» разом з викладачами, які забезпечують навчальний процес.

Ініціатором поїздки був керівник шкільного лісництва, один із кращих лісничих Полтавського ОУЛіМГ, лісничий Зіньківського лісництва ДП «Гадяцьке лісове господарство» Іван Гришко. Хочемо відмітити, що Іван Іванович 1996 року закінчив наш навчальний заклад, отримавши диплом з відзнакою.

Під час екскурсії учні мали можливість ознайомитися з історією, сьогоденням навчального закладу та дендропарком коледжу. У дендропарку, викладач дендрології та лісівництва коледжу Тамара Тимошенко, ознайомила гостей з деревними та чагарниковими породами, що зростають в ньому та розповіла про дбайливе ставлення до лісу і природи загалом.

На сам кінець учасники екскурсії мали можливість бути присутніми на навчально-виробничому семінарі, який проводила фірма «STIHL» на базі коледжу.

Сподіваємося, що почуте і побачене дозволить учням Зіньківського шкільного лісництва розширити і поглибити знання у галузі природничих наук та в майбутньому долучитися до благородної справи вирощування лісу!

Олександр Литвиненко, викладач спецдисциплін, редактор сайту;

фото – Оксана Пилипенко (Зіньківське лісництво ДП «Гадяцьке ЛГ»).

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 94
Відвідувачів сьогодні: 51
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 263023