ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ В ПІДТРИМКУ АКЦІЇ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ»

ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ В ПІДТРИМКУ АКЦІЇ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ»

2015-03-30

21 березня, в Україні стартувала ювілейна десята акція «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Мета заходу – формування екологічної свідомої особистості, активізації лісівничої просвітницької діяльності, ознайомлення з лісівничими і екологічними проблемами держави, розширення та поглиблення знань з основ лісівництва, збереження та примноження лісових насаджень.

В підтримку акції, теплими березневими днями для студентів ІІІ курсу лісогосподарського відділення розпочалася практика з лісових культур. Забезпеченню продуктивної практики допомогла співпраця нашого коледжу з Приміським лісництвом ДП «Лубенське ЛГ» та Лубенським агролісництвом ДП «Полтаваоблагроліс».

Студенти під керівництвом викладачів Єлізавети Грибович та Олени Дем'яненко працювали на території  сел Городище, Мацківці, Піски.

Протягом практики студенти мали можливість не з книжок, а в реальному житті, на власному прикладі опанувати викопку, сортування, прикопку та посадку сіянців. На підготовлених для посадки територіях, студенти висаджували сіянці сосни, дуба, клена, акації, абрикоса.

Залишають приємні враження належна організація виробничого процесу, забезпечення студентів продуктами харчування під час практики, покриття транспортних витрат, за що хочеться висловити подяку керівництву вищезгаданих підприємств.

Студенти проявили себе якнайкраще: працьовиті, відповідальні, цілеспрямовані. Тому мета практики була досягнута: майбутні спеціалісти навчились застосовувати теорію на практиці, що, безумовно, стане корисним в майбутньому, а Лубенське агролісництво та Приміське лісництво отримало допомогу у висадці садивного матеріалу і успішному виконанні лісокультурної кампанії.

Сподіваємося, що участь молоді нашого коледжу в акції,  послужить позитивним прикладом та імпульсом популяризації серед місцевого населення засад збереження та примноження лісових насаджень – «зелених легень» планети.

 

 

 


Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 10
Відвідувачів сьогодні: 10
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252889